Till dig som är med i ”Coachanna-teamet” – välkommen till en TEMASÖNDAG!  Detta är ett unikt samarbete mellan Coachanna, Glenn Magnusson och Niclas Andersson. Under förmiddagen, söndagen den 17 januari, får vi dels ta del av ett teknikpass på längdskidor med Niclas Andersson och därefter föreläser Glenn Magnusson i Liastugan, om bland annat konditionsidrott och pulsträning.

9.30 – Teknikpass (Samling på campingparkeringen kl. 9.15) Niclas Andersson (skidentusiast, FAIK) ger tips och råd i skidspåret. Hur förbättrar du din teknik på längdskidor? Egen skidutrustning krävs.

Ca 10.30 – 12.00 – Föreläsning konditionsidrott (Liastugan) Glenn Magnusson (landslagstränare och fd elitcyklist) berättar om hur du effektiviserar och förbättrar din träning genom att jobba i olika pulszoner, konditionsträningens mål och syfte. Läs mer: www.cykeltraning.se

Coachanna, ger råd och tips om bl.a. styrka för löpare.

Du kan välja något av passen eller båda. Meddela detta när du anmäler dig. Temasöndagen är gratis, men anmälan är bindande. Detta på grund av att vi har ett begränsat antal platser till teknikpasset.

Vill du vara med? Skicka din anmälan snarast till pt@coachanna.nu.

Varmt välkommen!

coachanna niclas glennmagnussonIMG_0503 ny